img

Софи Маринова разкри- С Азис щяхме да се женим!

/
/
/
215 Views

Софи Маринова и Азис направиха запомнящ се онлайн концерт по случай ромския празник Банго Васил. С много смях и сладки приказки двете обичани звезди прекараха с почитателите си почти два часа.

Всички знаем Азис колко е хитър и макар Софи да отказваше да говори за личния си живот, накрая се изпусна и призна голяма тайна, която до този момент не е виждала бял свят.

За любовните взаимоотношения на Софи си мислим, че знаем всичко.

Оказа се, че ромският славей е била на крачка от това да сключи брак с колегата си Азис. Това се изпусна самата тя в разговора си изпълнителя на „Хабиби“ и той се опита бързо да отклони темата.

Още в началото на техния път към славата се събрали и си говорили да се оженят. Разбира се, между тях нямало любовни искри, мислили го за рекламен трик и печелене на пари. Софи се пошегува по време на онлайн концерта, че по време на този замисъл още е била девствена, но от ехидната усмивка стана ясна, че това не е съвсем така.

Наш репортер научи още, че Софи и Азис имали план да постраят обща кооперация и да живеят там. Кям тях щели да се присъединят Тони Стораро и Бони и така да са всички на една ръка разстояние. Идеята се размила най-вече заради Софи, която не била пестелива и все не могла да събере средства за начало на строежа.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
error: Не копирай! Създавай!