img

Код жълто: Седмичен обзор

/
/
/
289 Views

Започваме новата ни рубрика наречена “Код жълто: Седмичен обзор”, в която ще обърнем внимание на най-интригуващите събития от светския живот през изминалата седмица.

Златка Райкова отпразнува 34-тия си рожден ден с нов тунинг

Тази седмица третата съпруга на Благой Георгиев отпразнува рождения си ден в любимата им дискотека в Студентски град. Златето чукна 34 годинки и феновете моментално забелязаха промяна във външния й вид. Макар, че се отдръпна от светския живот след раждането на сина й, тя не е спряла да обръща внимание на себе си. Бдителни фенове отбелязаха, че си е дръпнала скулите и устните й са станали по-дебели.

Николета Лозанова не облича 2 пъти една и съща дреха

Николета Лозанова не облича една и съща дреха повече от 1 път! Това понякога струва изключително скъпо на плеймейтката, която само, за да си направи едно селфи и да го публикува в Инстаграм й е струвало 30 хиляди лева! Сметката й е такава, защото тя се е снимала с палто, чиято стойност е тази.

Ни Ло споделя, че вече никога не облича една дреха два пъти, след като преди няколко години се е появила на две последователни събития с една и съща рокля. Поради това тя е станала обект на подигравки от хайлайфа и медиите, които буквално я разкостили. Злите езици подмятали, че тя явно го е “закъсала” и няма пари за нови дрешки.

След БРЕКЗИТ идва МЕГЗИТ

Най-коментираната светска клюка през последните няколко дни е отказването от “кралското семейство” на принц Хари и съпругата му Мегън. Двамата обявиха, че искат да се откажат от кралските си задължения и дори ще се преместят да живеят в друга държава – Канада. Те дори са прекарали коледните и новогодишните празници там. В момента предстоят преговори между двете страни, за да се уточни как точно ще се състои “Мегзит”.

Хари и Мегън заявиха, че искат да работят нормална работа и да се занимават с благотворителност. Мегън дори вече е сключила договор с Дисни за озвучаването на няколко анимационни филми, а хонорарът й ще бъде дарен за благотворителност. Разбира се, Хари и Мегън ще запазят някои от привилегиите си. С оглед на сигурността им, те ще продължат да използват охраната на кралските служби.

Джулиана Гани обяви: Няма да кърмя! Не искам да съм като типичните рошави и дебели майки!

Навръх Нова година Джулиана Гани роди първото си детенце. Тя дори сподели снимки със съпруга си по време на раждането и след това. Джулиана даде интервю пред водещо жълто онлайн издание, в което обяви, че няма намерение да кърми и да разваля фигурата си. Разбира се, тя се оправда с това, че лекарите й са забранили да кърми, тъй като ще повреди бюста й, поради което ще се наложи да претърпи нова операция, а това ще е трета интервенция в много кратък период от време.

Кой ще бъде водещ на новото вечерно шоу на БТВ

От началото на новата година БТВ усилено рекламира новото си вечерно шоу. До момента няма официална информация за него. Нито кога ще стартира, нито какво ще е и най-вече – Кой ще го води!

В медийното пространство плъзнаха всевъзможни слухове, но през последните няколко дни с почти 100-процентова сигурност се твърди, че новия водещ на шоуто ще бъде 25-годишния Николаос Цитиридис. Напълно неизвестен на масовата публика. Той е стенд-ъп комик със стотици изяви зад гърба си. Твърди се, че предаването ще се казва “Има такова шоу” и ще стартира в края на януари.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
error: Не копирай! Създавай!