img

Извикаха Бърза помощ заради Тита в “Шоуто на Николаос Цитиритидис”

/
/
/
1230 Views

Популярната певица гостува във втория епизод на най-рекламираното вечерно шоу на БТВ, но със сигурност няма да иска да си спомня за него.

Певицата беше подложена на изпитание от водещия – да подреди Криско, Боро Първи и Папи Ханс в класация “Най-талантлив”; “Най-умен” и “Най-сексапилен”. Ако откаже да го направи – трябва да пие от коктейл от мухлясали красатавици; бели бъбреци; мухлясало авокадо и други гадории.

Тита отказа да определи кой от трима е най-талантлив и отпи от коктейла на Николаос, което впоследствие се оказа огромна грешка. Тя подуши напитката и попита дали в нея има мляко. Водещият потвърди, че има такова и тогава настана паника в студиото. Тита поиска да бъде извикана бърза помощ, защото е алергична към млечни продукти и напусна студиото. Цитиритидис побърза да обяви рекламите, а Тита изтича към бестейджа.

В крайна сметка се окаче, че всичко е постановка, която е идея на продуцентите, за да стресират водещия. Тита побърза да успокои феновете си, че не е алергична към нищо и е спретнала номер на Додо.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
error: Не копирай! Създавай!