img

Ето кой е водещият на новото “Вечерно шоу на БТВ”

/
/
/
321 Views

От началото на януари водещата национална телевизия усилено рекламира новото си Вечерно шоу, което ще заеме мястото на вече несъществуващото “Шоуто на Слави”.

От медията всекидневно ни пускат реклами, с които загадъчно обявяват, че съвсем скоро ще стартира предаването, но усилено отказват да разкрият името на водещия. Знаем, че водещият няма да е висок и гологлав; някъде в името му има буквата “н” и симпатични баба и дядо, за които се твърди, че са от неговия квартал, казват, че момчето е добро и с чувство за хумор.

Разбира се, в България трудно успява да се запази някоя тайна и медиите почти моментално разкриха кой ще бъде водещ на “Вечерното шоу на БТВ”. Той не е известен и дори не е българин! Казва се Николаос Цитиридис. Той е популярен стендъп комик и дори е участвал в представление в зала 1 на НДК. Зад гърба си има стотици изяви в стен дъп комеди клубовете в страната и според мнението на присъстващите – много е добър! Спекулира се дори, че заплатата на новия водещ ще бъде 8 000 лева!

Близо 2 месеца тече подготовката за новото шоу на БТВ. В сутрешния блок на медията тази седмица гостува популярният влогър и участник в риалити шоуто “Къртицата” Любомир Жечев, който къде на майтап, къде не – разкри, че е бил на кастинг за водещ. Казали са му “Много си добър. Ще ти звъннем.” За нов водещ се спрягаха още Башар Рахал, Орлин Павлов и бившия сценарист от предаването на Дългия – Росен Петров.

От БТВ обаче, желаят да заложат на изцяло непознато лице. Всъщност това е и желанието на публиката, която коментира в социалните мрежи, че искрено се надява да види нещо ново и с нови лица, които не са втръснали до болка на публиката.

Името на новото предаване е директна закачка със Слави Трифонов. То ще се казва “Има такова шоу”. Очаква се то да стартира до края на януари. Все още няма официална информация от БТВ относно тези въпрос.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
error: Не копирай! Създавай!